dimecres, 10 de novembre del 2010

Actual Mite de la Caverna


Video que podem observar com podria ser el mite de la caverna actualment, és més en Toni en moltes ocasions n'ha fet esment: LA TELEVISIÓ, en aquest còmic es pot observar no es res més que un petit exemple. Què en penseu?





Eric Vallès i Alex Ruíz

2 comentaris:

  1. En general pensem que es la paret de aquest segle estem enganxats com estaven enganxats en el vídeo,no pensem amb el que ens envolta en el exterior, la vida. la caixa tonta o aixi es com li diuen són les ombres de la nostre època mentre que els empresonats som tots nosaltres.

    Eric i Alex

    ResponElimina
  2. La Televisió personalment per mi bé a ser un moment, espai d'oci, de desconeixió en el que no cal tenir el pensament i el raonament conectat.
    Tot ho penso degut a que, tot el que ens venen a dir, ens venen a explicar a través de la televisió, jo m'ho prenc com "coses", pero que un cop la televisió es tancada, tot allò queda alla dins, dins d'aquell capsa prima de color metàl·lic.
    Ja que estem envoltats de tantes mentides, la televisió explica el que els convé, el que els hi portarà més afició, més aspectadors, tot venen a ser mentides inventades per guanyar diners. Bé a ser una feina, hi ha gent que treballa en el món inventat-se noticies i fets, pels quals li donen un sou.

    Pol Martinez Rodriguez

    ResponElimina